Utbildning: Nya vägar till bättre ledarskap – Diplomerad Enneagram Practitioner

Enneagrammet är ett verktyg för att förstå dig själv och andra bättre. Medarbetare som du tidigare har haft svårt att kommunicera med blir plötsligt begripliga. Och tvärtom – de börjar äntligen förstå dig!

Du lär dig modellen Enneagrammet och hur du kan använda den i arbete och vardag. Enneagrammet är ett verktyg som hjälper dig att få syn på dina tanke- och beteendemönster och dina personliga möjligheter att utvecklas som ledare. För bättre självledarskap och mer medvetna val i kommunikation med andra.

Vi varvar teori med reflektion och dialog, så att du får utforska egna och andras perspektiv, styrkor och motivation. Du lär dig att lättare motivera och leda andra – på ett intelligent, modernt och positivt sätt.

Enneagrammet visar att det inte finns någon ”one-size-fits-all” för ledare. Vi har alla olika utmaningar och behov för att utvecklas och bli vårt bästa jag. Vilken personlighetstyp är du? Hur VILL du vara? Att lära sig Enneagrammet är inte att sätta sig själv i ett fack, utan tvärtom. Att få syn på sina mönster är nödvändigt för att upptäcka fler sidor att plocka fram och utveckla i sig själv. Så att man kan fortsätta vara sig själv, men med fler strängar på sin lyra. Du blir mer flexibel och samtidigt mer träffsäker i ditt sätt att leda andra.

Genom att lära dig Enneagrammet och använda det i vardagen, skaffar du dig helt enkelt stora fördelar i arbetslivet.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är ledare, coach, konsult eller har någon annan yrkesroll där du behöver motivera och påverka andra positivt för att nå goda resultat.

I kursen ingår förutom kursmaterialet, en personlighetsprofil och ett individuellt samtal med en av kursledarna.

För dig som vill:
  • Förstå dig själv bättre
  • Förstå andra bättre
  • Få nycklar till att motivera andra
  • Vidareutveckla dig själv som person och ledare

Kursen passar särskilt dig som redan har en del verktyg och medvetenhet om dig själv, och som vill söka nya vägar för ännu bättre resultat.


Några röster från kursdeltagare…

Fantastisk kurs. Ett verktyg att använda till allt.
Josefina Magnusson, Technical Leader, Ericsson

 

Mycket givande och oerhört lärorikt. En verktygslåda att använda såväl i min personliga utvecklingsprocess som i mitt yrke, som kommer att göra mig skarpare i mitt yrke som ledarutvecklare.
Fredrik Palmqvist, Ledarutvecklare, Lesege

 

Otroligt lärorikt och spännande. Jag känner mig lugnare på insidan nu när jag vet att det finns olika strategier. Alla borde gå!
Martin Ringvall, Senior Area Sales Manager, Heine Optotechnik

 

Absolut fantastisk kurs! Kanonbra upplägg, bra struktur – både innehållet och genomförandet. Livskvalitén är ojämförbar efter kursen. Man ser helheten och kan njuta av livet på riktigt!
Wioletta Wojszel-Bialoblocka, Coach & Handledare, Medborgarskolan

 

Kanonbra upplägg, både för egen utveckling och för att Enneagrammet som modell är ett otroligt verktyg för att skapa ökad förståelse för varandra.
Ulrica Kollberg, Cert Mindfulnessinstruktör & ICF Coach

 

Väldigt bra! Verktyg som gör att jag blir duktig på att hantera och möta människor som är olika mig själv. Verktyg som utveckla mig själv, så att jag kan förbättra relationer, nå mina mål, må bättre etc.
Lisa Wahlström, HR-specialist, Borås Stad

Ja, tack jag är intresserad av kursen!

Kursledare: Rebecka Bartolomé & Anna Kopp
Rebecka är Certifierad Enneagram Trainer och Anna diplomerad Enneagram Practitioner. Båda har omfattande erfarenhet av att utbilda i Enneagrammet, och lägger stor vikt vid att skapa utrymme för både allvar och glädje i sin undervisning.

Kursinformation:
Längd:   0,5-4 heldagar, efter behov och önskemål
Anmälan och frågor:
Välkommen med din anmälan eller frågor till info@neways.se 
eller på telefon 0708-14 54 70
Coachande samtal
Enneagrammet, forts.
Meny